CETABEVER NATUURLIJK EFFECT TESTER

CetaBever Natuurlijk Effect is een beits verrijkt met oliën voor een natuurlijk mat effect. De CetaBever tester is een mini-rolletje waarmee je de glansgraad en kleur van CetaBever Natuurlijk Effect beits thuis kunt uitproberen. Zo ben je vooraf zeker van het effect. Je hebt keuze uit verschillende kleuren uit de CetaBever Natuurlijk Effect collectie: Natuurlijk Blank, Natuurlijk Teak, Natuurlijk Douglas, Natuurlijk Bankirai en Natuurlijk Vergrijsd.

Wanneer gebruik je de tester?

Je gebruikt de CetaBever tester om vooraf zeker van je keuze te zijn. Want welke Natuurlijk Effect kleur is het mooist op jouw tuinhout? En hoe ziet het natuurlijk mat effect er uit? 

Je wilt vol vertrouwen een keuze maken. Om je te helpen bij het maken van deze keuze, heeft CetaBever iets bedacht: de CetaBever Natuurlijk Effect tester. 

De CetaBever Natuurlijk Effect tester is een beits verrijkt met oliën voor een natuurlijk mat effect en wordt gebruikt om de kleur en matheid van de beits thuis te testen. 

Om je te helpen bij het maken van deze keuze, heeft CetaBever iets bedacht: de CetaBever Natuurlijk Effect tester. De CetaBever Natuurlijk Effect tester is een mini-rolletje waarmee je de kleur en natuurlijke matheid van de CetaBever Natuurlijk Effect beits beits verrijkt met oliën voor een natuurlijk mat effect en wordt gebruikt om de kleur en matheid van de beits thuis te kunt testen. 

Je bestelt de CetaBever Natuurlijk Effect tester via onderstaande link:

Bestel CetaBever Natuurlijk Effect Tester Bankirai

Bestel CetaBever Natuurlijk Effect Tester Blank

Bestel CetaBever Natuurlijk Effect Tester Douglas

Bestel CetaBever Natuurlijk Effect Tester Teak

Bestel CetaBever Natuurlijk Effect Tester Vergrijsd

 

Tips & Tricks

Als het tuinhout dat je gaat beitsen met CetaBever Natuurlijk Effect al eerder gebeitst is, reinig dan het tuinhout eerst met CetaBever Tuinmeubelreiniger 2-in-1. Schuur na het schoonmaken de bestaande beitslagen weg. Is het tuinhout dat je wilt beitsen verweerd? Schuur dan eerst de verweerde delen van de oude laag weg, voordat je begint. Vergeet ook niet om het hout daarna stofvrij te maken.

Wil je meer informatie over hoe je het best kunt beitsen? Kijk dan bij Tips & Advies voor verschillende how to video’s.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.