CetaBever Natuurlijk Effect Tester

CetaBever Natuurlijk Effect is een beits verrijkt met oliën voor een natuurlijk mat effect. De CetaBever tester is een mini-rolletje waarmee je de glansgraad en kleur van CetaBever Natuurlijk Effect beits thuis kunt uitproberen. Zo ben je vooraf zeker van het effect. Je hebt keuze uit verschillende kleuren uit de CetaBever Natuurlijk Effect collectie: Natuurlijk Blank, Natuurlijk Teak, Natuurlijk Douglas, Natuurlijk Bankirai en Natuurlijk Vergrijsd.

Wanneer gebruik je de tester?
Je gebruikt de CetaBever tester om vooraf zeker van je keuze te zijn. Want welk Natuurlijk Effect kleur is het mooist op jouw tuinhout? En hoe ziet het mat effect er uit? 
Je wilt vol vertrouwen een keuze maken. Om je te helpen bij het maken van deze keuze, heeft CetaBever iets bedacht: de CetaBever Natuurlijk Effect tester. 
De CetaBever Natuurlijk Effect tester is een beits verrijkt met oliën voor een natuurlijk mat effect en wordt gebruikt om de kleur en matheid van de beits thuis te testen. 
 
 
Tips & Tricks
Als het tuinhout dat je gaat beitsen met CetaBever Natuurlijk Effect al eerder gebeitst is, reinig dan het tuinhout eerst met CetaBever Tuinmeubelreiniger 2-in-1. Schuur na het schoonmaken de bestaande beitslagen weg. Is het tuinhout dat je wilt beitsen verweerd? Schuur dan eerst de verweerde delen van de oude laag weg, voordat je begint. Vergeet ook niet om het hout daarna stofvrij te maken.
 
Geld terug actie
Ontvang het aankoopbedrag van de testers retour. 
• Koop één of meerdere CetaBever testers. 
• Koop 750ML of 2,5L CetaBever Natuurlijk Effect. 
• Bewaar beide aankoopbewijzen goed. 
• Klik hier, voer je gegevens in en upload de aankoopbewijzen. 
Je krijgt het aankoopbedrag van de testers teruggestort op je rekening.