HOUTKLUS IN DE TUIN

Met alle gemak de beste bescherming voor jouw hout in de tuin


CetaBever biedt een compleet assortiment voor het beschermen, opfrissen en mooi houden van al jouw houtwerk in de tuin. Van schuren, tuinhuizen, tuinmeubels, schuttingen, vlonders, terrassen, palen en bielzen tot tuinhout zoals pergola’s. Daarbij zijn alle producten uit het assortiment CetaBever:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Van hoge kwaliteit; lange duurzaamheid

 

Olie, gel en beits voor hout in de tuin: wat is het verschil?
Het kiezen van het juiste product voor jouw tuinhout begint bij de keuze tussen een olie, gel of beits. We leggen het verschil graag aan je uit.

  • Olie: dringt diep door in het hout. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke uitstraling van hout het best bewaard blijft. Olie biedt over het algemeen een minder lange bescherming dan beits.
  • Gel: dringt diep door in het hout, net als olie. Hierdoor blijft de natuurlijke uitstraling van hout het best bewaard. Omdat gel iets dikker is dan olie, is het gemakkelijk aan te brengen. Gel biedt over het algemeen een minder lange bescherming dan beits.
  • Beits: dringt deels door in het hout. Beits biedt langere bescherming dan olie en gel. Dat betekent dat het hout minder vaak behandeld hoeft te worden. 

Tip:

De CetaBever Natuurlijk Effect beitsen zijn uniek. Deze zijn namelijk verrijkt met oliën, waardoor er een natuurlijk mat effect ontstaat. Dit betekent dat de CetaBever Natuurlijk Effect beitsen optimale bescherming bieden mét behoud van de natuurlijke uitstraling van hout.

Dekkende of Transparante beits
De CetaBever producten voor hout in de tuin zijn verkrijgbaar in transparante en dekkende kleuren:

  • Transparant: dit betekent dat het hout na behandeling nog steeds zichtbaar is. Transparante beits is zowel in blank (kleurloos) als in verschillende kleuren verkrijgbaar.
  • Dekkend: dit betekent dat het hout met een dekkende laag behandeld wordt, waardoor het hout nauwelijks tot niet meer zichtbaar is. Dekkende beits is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

Welk product is het meest geschikt voor jouw klus
Wil je weten welk product het meest geschikt is voor jouw klus? Onze houtklus advies-tool helpt je hierbij. In deze tool vind je ook alle informatie over het uitvoeren van jouw houtklus: van de boodschappenlijst tot de instructievideo.

Overzicht CetaBever producten voor in de tuin


Een overzicht van het volledige aanbod buiten producten voor in de tuin van CetaBever vind je hieronder. Daarnaast vind je alle producten terug in het Productoverzicht.

Tips & Advies


Voor tips en adviezen over de houtklus, kun je een kijkje nemen bij onze Tips & Advies artikelen of de Veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.