Hero Image

HOUTKLUS IN HUIS

Met alle gemak de beste bescherming voor jouw hout in huis

 

CetaBever heeft een breed aanbod producten voor het beschermen, opfrissen en mooi houden van al jouw houtwerk in huis. Of je nu je houten deuren, kozijnen, meubels, trappen, vloeren of parket wilt behandelen: het CetaBever binnen assortiment divers. Daarbij zijn al onze producten:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Van hoge kwaliteit, wat zorgt voor langdurige bescherming van het hout
  • Watergedragen en daardoor geurarm
     

Beits en lak voor in huis: wat is het verschil?

De zoektocht naar een geschikt product om hout in huis te beschermen, begint vaak bij de vraag of je een beits of lak wilt gebruiken. Het CetaBever binnen assortiment biedt zowel beitsen als lakken. Het verschil tussen deze twee leggen we je graag uit:

  • Binnenbeits: beits dringt deels door in het hout. Beits beschermt het hout tegen krassen, stoten en vlekken.

  • Binnenlak: lak vorm een laag op het hout. Lak biedt ultieme bescherming van het hout tegen krassen, stoten en vlekken. Een binnenlak biedt dus betere bescherming voor het hout dan een binnenbeits.

Tip

De CetaBever Natuurlijk Effect binnenlakken zijn uniek. Deze zijn
namelijk verrijkt met oliën, waardoor er een natuurlijk mat effect
ontstaat. Dit betekent dat de CetaBever Natuurlijk Effect binnenlakken
optimale bescherming bieden mét behoud van de natuurlijke
uitstraling van hout.

Welk product is het meest geschikt voor jouw klus

Twijfel je welk product je het best kunt gebruiken voor jouw klus? Met behulp van onze houtklus advies-tool kun je precies zien welk product het meest geschikt is voor jouw klus. In deze tool vind je ook alle informatie over het uitvoeren van jouw houtklus: van de boodschappenlijst tot de instructievideo. 

Voor tips en adviezen over de houtklus, kun je een kijkje nemen bij onze Tips & Advies artikelen of de Veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.