Nieuw: CetaBever Natuurlijk Effect

CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen én buiten

Optimale bescherming met behoud van de natuurlijke matte uitstraling van hout, dat is waar het om gaat bij de liefhebber van hout. Deze unieke combinatie is terug te vinden in de nieuwe CetaBever Natuurlijk Effect. Dit product is beschikbaar voor zowel binnen als buiten.

CetaBever Natuurlijk Effect is een lak (binnen) of beits (buiten) verrijkt met natuurlijke oliën wat zorgt voor een extreem matte uitstraling. Daarbij beschermt het product jouw hout langdurig. Kortom, optimale bescherming mét behoud van de natuurlijke uitstraling van het hout.

CetaBever Natuurlijk Effect is beschikbaar in:

  • Binnen: Meubellak, Trappenlak en Vloer- & Parketlak
  • Buiten: Schuur- & Tuinhuisbeits, Vlonder- & Terrasbeits en Tuinmeubelbeits
Nieuw: CetaBever Natuurlijk Effect

Kleuren voor houtlak en -beits in huis

Eén van de trends van de afgelopen jaren voor in huis is het gebruik van duurzame materialen, zoals bamboe en hout. Om ervoor te zorgen dat je nog langer plezier kunt halen uit deze materialen, is het belangrijk om ze te beschermen met houtlak of -beits. Dit kan met blanke beits/lak of met transparante beits/lak met een kleur. Met de CetaBever mengkleuren voor hout in huis zijn er nu nog meer kleuren mogelijk.

 Advies bij je houtklus

Advies bij je houtklus

Elke houtklus is anders. Volg ons stappenplan en wij helpen je bij het uitzoeken van het juiste product en het uitvoeren van de klus zelf. Zo maakt CetaBever de houtklus voor jou gemakkelijker.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.