Hero Image

SCHUTTING

De beste bescherming voor je schutting

 

Tijd om de schutting te beitsen? Zo kun je jouw schutting beschermen tegen weersinvloeden en/of een frisse (nieuwe) look geven

Voor het beschermen van je schutting, heeft CetaBever speciale schuttingbeits. Deze biedt bescherming tot wel 3 jaar en is aan te brengen met de CetaBever Tuinhoutsprayer. Deze sprayer maakt het makkelijk om je schutting op een snelle en gemakkelijke manier een egaal eindresultaat te krijgen. CetaBever schuttingbeits is beschikbaar in verschillende kleuren van Blank tot Antraciet. 

Stappenplan; hoe beits ik mijn schutting?

 

De schutting heeft een grote invloed op hoe je tuin eruit ziet. Het is vaak een groot oppervlakte en als je deze dus een leuke kleur geeft, dan fleurt dit direct je hele tuin op!

Tegenwoordig zie je steeds meer kleuren terug in de tuin, ook op de schutting. Je kunt ervoor kiezen om je schutting te beitsen in een mooie transparante kleur zodat de kleur van je hout beter naar voren komt. Denk dan aan blank (kleurloos), lichtbruin, donkerbruin. Ook kun je ervoor kiezen om de schutting in een meer trendy kleur te beitsen zoals White wash, Groen of Antraciet. Zo bescherm je niet alleen je hout tegen weersinvloeden, maar ziet je tuin er direct fris en mooi uit.

Heb je een vergrijsde schutting en wil je die een leuke kleur geven? 


- Maak hem eerst goed schoon met de CetaBever tuinmeubelreiniger 2-in-1. Bij ernstige vergrijzing kun je het beste je hout schuren voor het mooiste resultaat.

- Breng de beits (hieronder is de CetaBever Schuttingbeits Antraciet gebruikt) in 2-3 lagen aan.

En geniet van je opgeknapte tuin.

Tip: Wil je jouw schutting in een dekkende kleur beitsen? Dan kun je ook de CetaBever Tuinhout beits dekkend laten mengen bij je bouwmarkt in iedere gewenste kleur! Lees voor inspiratietips eens de blog van roestompoes hoe zij haar schutting een totale make-over gaf met CetaBever Schuttingbeits!

Fetching the data, plz wait..