Schutting

De beste bescherming voor je schutting

Tijd om de schutting te beitsen? Zo kun je jouw schutting beschermen tegen weersinvloeden en/of een frisse (nieuwe) look geven

Voor het beschermen van je schutting, heeft CetaBever speciale schuttingbeits. Deze biedt bescherming tot wel 3 jaar en is aan te brengen met de CetaBever Tuinhoutsprayer. Deze sprayer maakt het makkelijk om je schutting op een snelle en gemakkelijke manier een egaal eindresultaat te krijgen. CetaBever schuttingbeits is beschikbaar in verschillende kleuren van Blank tot Antraciet.  

 

Stappenplan; hoe beits ik mijn schutting?

Stappenplan; hoe beits ik mijn schutting?
Schuttingbeits

Stappenplan; hoe beits ik mijn schutting?

De schutting heeft een grote invloed op hoe je tuin eruit ziet. Het is vaak een groot oppervlakte en als je deze dus een leuke kleur geeft, dan fleurt dit direct je hele tuin op!

Tegenwoordig zie je steeds meer kleuren terug in de tuin, ook op de schutting. Je kunt ervoor kiezen om je schutting te beitsen in een mooie transparante kleur zodat de kleur van je hout beter naar voren komt. Denk dan aan blank (kleurloos), lichtbruin, donkerbruin. Ook kun je ervoor kiezen om de schutting in een meer trendy kleur te beitsen zoals White wash, Groen of Antraciet. Zo bescherm je niet alleen je hout tegen weersinvloeden, maar ziet je tuin er direct fris en mooi uit.

Heb je een vergrijsde schutting en wil je die een leuke kleur geven?