Hero Image

SCHUTTING

Ontdek de ultieme bescherming voor je schutting met CetaBever Tuinhoutbeits!


Jouw hout in de tuin verdient de beste bescherming tegen de elementen. Met CetaBever Tuinhoutbeits geef je jouw schutting niet alleen een frisse nieuwe look, maar bescherm je hem ook tot wel 3 jaar lang tegen weer en wind. Onze beits is eenvoudig en snel aan te brengen.

Of je nu kiest voor een natuurlijke uitstraling met onze Blank tint of liever een moderne touch geeft met onze Antraciet kleur, CetaBever biedt een breed scala aan kleuropties. 

Bescherm en verfraai jouw hout in de tuin vandaag nog met CetaBever Tuinhoutbeits en geniet langer van een prachtige tuin!

Stappenplan; hoe beits ik mijn schutting?

 

De schutting heeft een grote invloed op hoe je tuin eruit ziet. Het is vaak een groot oppervlakte en als je deze dus een leuke kleur geeft, dan fleurt dit direct je hele tuin op!

Tegenwoordig zie je steeds meer kleuren terug in de tuin, ook op de schutting. Je kunt ervoor kiezen om je schutting te beitsen in een mooie transparante kleur zodat de kleur van je hout beter naar voren komt. Denk dan aan blank (kleurloos), lichtbruin, donkerbruin. Ook kun je ervoor kiezen om de schutting in een meer trendy kleur te beitsen zoals White wash, Groen of Antraciet. Zo bescherm je niet alleen je hout tegen weersinvloeden, maar ziet je tuin er direct fris en mooi uit.

Heb je een vergrijsde schutting en wil je die een leuke kleur geven? 

- Maak hem eerst goed schoon met de CetaBever Tuinmeubelreiniger 2-in-1. Bij ernstige vergrijzing kun je het beste je hout schuren voor het mooiste resultaat.

- Breng de beits (hieronder is de CetaBever Schuttingbeits Antraciet gebruikt) in 2-3 lagen aan.

En geniet van je opgeknapte tuin.

Tip: Wil je jouw schutting in een dekkende kleur beitsen? Dan kun je ook de CetaBever Tuinhout beits dekkend laten mengen bij je bouwmarkt in iedere gewenste kleur! 

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.