Hero Image

HOUTKLUS AAN HET HUIS

Met alle gemak de beste bescherming voor jouw buitenhout aan huis

CetaBever biedt een compleet assortiment voor het beschermen, opfrissen en mooi houden van al jouw buitenhoutwerk aan het huis. Of je nu je houten deuren, kozijnen of gevel wilt behandelen: het CetaBever assortiment divers. Daarbij zijn al onze producten:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Van hoge kwaliteit, wat zorgt voor langdurige bescherming van het hout
     

Dekkende of Transparante beits
De CetaBever beits voor deuren, kozijnen en gevels buiten is verkrijgbaar in transparant of dekkend:

  • Transparant: dit betekent dat het hout na behandeling nog steeds zichtbaar is. Transparante beits is zowel in blank (kleurloos) als in verschillende kleuren verkrijgbaar.
  • Dekkend: dit betekent dat het hout met een dekkende laag behandeld wordt, waardoor het hout nauwelijks tot niet meer zichtbaar is. Dekkende beits is in verschillende kleuren verkrijgbaar.
     

Welk product is het meest geschikt voor jouw klus
Wil je weten welk product het meest geschikt is voor jouw klus? Onze houtklus advies-tool helpt je hierbij. In deze tool vind je ook alle informatie over het uitvoeren van jouw houtklus: van de boodschappenlijst tot de instructievideo.

Tips & Advies


Voor tips en adviezen over de houtklus, kun je een kijkje nemen bij onze Tips & Advies artikelen of de Veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.