KLEUREN VOOR DE HOUTKLUS BINNEN

CetaBever kleuren voor houtlak en –beits in huis

Eén van de trends van de afgelopen jaren voor in huis is het gebruik van duurzame materialen, zoals bamboe en hout. Om ervoor te zorgen dat je nog langer plezier kunt halen uit deze materialen, is het belangrijk om ze te beschermen met houtlak of -beits. Dit kan met blanke beits/lak of met transparante beits/lak met een kleur. Met de CetaBever mengkleuren voor hout in huis zijn er nu nog meer kleuren mogelijk.

 

Breed assortiment kleuren parketlak, vloerlak, trappenlak, meubellak en –beits

Hout lakken of beitsen in huis kan in veel verschillende transparante kleuren. CetaBever heeft een uitgebreid assortiment kleuren voor Deur-, Kozijn- & Meubelbeits, Meubellak, Trappenlak en Vloer- & Parketlak. In 2022 zijn daar nog eens vijf trendkleuren voor binnen bijgekomen: Luchtig grijs, Zacht roze, Puur geel, Warm grijsgroen en Diep blauw.

Naast deze trendkleuren zijn er nog veel meer transparante kleuren binnenlak beschikbaar. Hieronder vind je een overzicht van alle transparante CetaBever kleuren, die kant-en-klaar en/of als mengkleur verkrijgbaar zijn.

Naast deze trendkleuren zijn er nog veel meer transparante kleuren binnenbeits en -lak beschikbaar. Hieronder vind je een overzicht van alle transparante CetaBever kleuren, die kant-en-klaar en/of als mengkleur verkrijgbaar zijn.

Houtlak of -beits kleur voor binnen kiezen

Er zijn veel mogelijkheden, dus we kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een kleur te kiezen. Maar we inspireren je graag. Een tafel lakken in de kleur Luchtig grijs. Of verf een ladekast in de trendkleur Warm grijsgroen, of je eetkamerstoelen met Zacht roze. Het assortiment meubellak kleuren is breed. Ben je van plan de trap of vloer te lakken? Dan is Donker Eiken een mooie keuze. Wil je jouw keuken een nieuwe look geven, dan is is Noten een warme kleur die stijl toevoegt aan elke keuken.

Een kleur gekozen? Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Bekijk daarvoor onze  onze instructievideo’s: Tips en advies | Cetabever of volg onderstaande stappen.

  • Is het hout al eerder gelakt of gebeitst? Ontvet het hout dan met Alabastine Verfreiniger
  • Schuur bestaande laklagen en beschadigde delen weg
  • Maak het hout stofvrij
  • Roer de lak goed door
  • Breng de eerste laag lak aan
  • Laat de lak drogen, en herhaal het lakproces nog 2 keer
  • Tussen de lagen middelgrof opschuren en stofvrij maken

Klaar! Geniet van je eindresultaat

Tip: twijfel je nog over welk product het meest geschikt is voor jouw klus? Onze houtklus adviestool helpt je. Je vindt hem HIER.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.