hero image

VIJF KLEURRIJKE MANIEREN OM JE GEVELBETIMMERING TE BESCHERMEN

De gevelbetimmering aan je huis opknappen

Vijf eenvoudige manieren om de houten gevelbetimmering van je huis kleurrijk te beschermen. De CetaBever Snel beits is hiervoor het perfecte product. Zowel de dekkende als de transparante kleuren zijn te mengen in iedere gewenste kleur! 

img1

Klassieke combinaties

​Nergens weten ze zo goed hoe ze moeten omgaan met gevelbekleding als in Zweden. Iedereen kent de houten huisjes met helder wit geverfde ramen en daken en de dieprode gevelbekleding, waarmee de textuur van het hout extra wordt benadrukt en het tegelijkertijd wordt beschermd tegen de elementen. Geef je houten huis een klassieke nieuwe look met de dekkende CetaBever Gevel & Kozijn Snel beits.

img2

Helder en krachtig

​Er is niets dat je houten buitengevel zo tot leven brengt als brutale strepen in krachtige, primaire kleuren tegen een witte achtergrond. Deze frisse look neemt je direct mee naar zee, en geeft elke buitenkant een zorgeloos en vrolijk uiterlijk.

Probeertip

Deze look zou je tuinhuisje ook goed staan. 

img3

Subtiel contrast

​Voor een kleurrijke buitenkant van een houten huis heb je niet per se krachtige primaire kleuren nodig. Je kunt ook zachte pasteltinten met elkaar combineren die elkaar aanvullen en zo de natuurlijke structuur van het hout benadrukken. Deze New England-stijl is bestand tegen de elementen, waar je huis ook staat.

img4

Panelen in twee kleuren

​Twee constrasterende kleuren zorgen samen voor een energieke uitstraling. Je creëert rust als je tinten van dezelfde hoofdkleur gebruikt of met vergelijkbare neutrale kleuren werkt. Je kunt er ook voor kiezen om één plank van een hele gevel een andere kleur geven. Of ga voor de ombre-stijl, en geef een of meer zijkanten een kleurenpatroon dat geleidelijk, per plank, verandert.

img5

Natuurlijke schoonheid

Soms is er geen mooiere manier van houtbescherming dan het benadrukken van de natuurlijke kleur van het materiaal zelf, op een wijze die aansluit bij de omgeving. Heeft je gevelbekleding een aansprekende kleur en structuur, dan is transparante beits vande CetaBever Gevel & Kozijn Snel Beits wellicht een idee. Deze producten halen bij je hout het beste naar boven. En zoals voor elk houtwerk geldt: een goede voorbereiding is de sleutel tot de juiste natuurlijke look. 

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.