img1

EÉN VLOER, 3 OPTIES: GRENENHOUT

Vijf opties voor het afwerken van grenen vloeren.

Wil je je grenen vloerplanken een mooie look geven en een goede beschermingslaag voor de komende jaren? We hebben manieren waarop dat kan, met voor elk wat wils...

img1

Gelakte grenen vloer 

Wil je een warme, aardse vloer? Maak je planken dan eerst schoon en schuur ze op. Geef je planken vervolgens een beschermende laklaag [CetaBever Vloer- & Parketlak] waarmee je de kleur van het hout verdiept. Grenen is zachthout en daarom gevoeliger voor krassen en deuken dan hardhout. Breng daarom een extra beschermende laklaag aan om het oppervlak af te dichten en te verstevigen. 

img2

Gewhitewashte grenen vloer

Deze klassiek moderne afwerking is ideaal voor planken die niet meer in beste staat verkeren. Maak de vloer schoen, schuur de planken en beits ze in white wash, CetaBever Vloer- & Parketlak white wash, beschikbaar op de mengmachine. Deze whitewash look gaat lang mee, en omdat de planken op natuurlijke wijze slijten, wordt de whitewash in de loop der jaren alleen maar mooier.

img3

Gekleurde grenen vloer

Een zorgvuldig uitgezochte kleur kan wonderen doen voor je grenen vloer. Tover je vloer om in het middelpunt van je neutrale inrichting. Gebruik een duurzame lak, CetaBever Trappenlak dekkend, ook te gebruiken voor je vloer. Deze is beschikbaar in wit & RAL 9010. 

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.