VEELGESTELDE VRAGEN NATUURLIJK EFFECT LAK BINNEN

                                                                                                   


Algemeen

1. CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is verrijkt met natuurlijk oliën. Betekent dit dat ik dit product aan kan brengen op hout dat eerder met olie is behandeld?

Nee, dat is niet mogelijk. CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is een lak, ook al heeft dit product wel het extreem matte uiterlijk van een olie. Dit betekent dat CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen aangebracht kan worden op hout dat eerder met een beits of lak behandeld is.

2. Kan ik CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen ook gebruiken voor mijn hout buiten?

CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is een lak die speciaal ontwikkeld is voor meubels, vloer & parket en trappen in huis. Het product is daarom niet geschikt voor hout buiten. Voor hout buiten hebben we CetaBever Natuurlijk Effect beits voor buiten, te vinden in ons productoverzicht.

3. CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is een watergedragen product. Ik heb mijn hout eerder behandeld met terpentinegedragen lak. Kan ik hier dan wel overheen lakken?

Ja, het is mogelijk om CetaBever Natuurlijk Effect lak over terpentine gedragen lak aan te brengen. Het is daarbij wel belangrijk dat je voor het aanbrengen van CetaBever Natuurlijk Effect lak de ondergrond goed schuurt en reinigt.

4. Is CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen geschikt om aan te brengen op nieuw hout?

Ja, CetaBever Natuurlijk Effect lak voor binnen is uitstekend geschikt om aangebracht te worden op nieuw hout.

5. In welke kleuren is CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen beschikbaar?

CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is beschikbaar in de natuurlijke kleuren Natuurlijk Blank, Natuurlijk White wash en Natuurlijk Brown wash

6. CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is heel erg mat. Is dit product net zo duurzaam als de andere CetaBever binnenlakken?

Ja, CetaBever Natuurlijk Effect lak is net zo duurzaam als de andere CetaBever binnenlakken. Het is een kras- en slijtvaste lak die het hout beschermt tegen vlekken. Daarbij zorgt CetaBever Natuurlijk Effect lak ervoor dat de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft.

7. Welk houtsoort kan ik behandelen met CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen?

CetaBever Natuurlijk Effect lak voor binnen kan op vrijwel alle houtsoorten worden toegepast.

8. Kan ik CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen over dekkende lakken aanbrengen?

Dat is mogelijk. De kracht van CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is echter dat het een extra matte lak is die ervoor zorgt dat de natuurlijke houtlook behouden blijft. Als CetaBever Natuurlijk Effect over een dekkende lak wordt aangebracht, wordt dit effect niet bereikt. Daarom raden we het niet aan.

9. Kan ik CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen gebruiken op eiken hout?

Ja, dat is mogelijk. CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is uitstekend geschikt voor eiken hout.

10. Kan ik CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen gebruiken op mahonie hout?

Ja, dat is mogelijk. CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is uitstekend geschikt voor mahonie hout.

11. Kan ik CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen gebruiken op teakhout?

Ja, dat is mogelijk. CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is uitstekend geschikt voor teakhout.

12. Kan ik CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen gebruiken op walnoot hout?

Ja, dat is mogelijk. CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is uitstekend geschikt voor walnoot hout.

13. Kan ik CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen gebruiken op grenen hout?

Ja, dat is mogelijk. CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is uitstekend geschikt voor grenen hout.

 

CetaBever Meubellak Natuurlijk Effect

1. Mijn houten meubelen in huis zien er niet meer zo mooi uit. Kan ik deze behandelen met CetaBever Meubellak Natuurlijk Effect?

Ja, dat is mogelijk. Het is dan belangrijk om het hout eerst te reinigen met Alabastine Verfreiniger en vervolgens te schuren en stofvrij te maken. Daarna kan CetaBever Meubellak Natuurlijk Effect worden aangebracht. Het volgen van deze stappen zorgt voor het mooiste eindresultaat.

2. CetaBever Meubellak Natuurlijk Effect is extreem mat. Beschermt dit product mijn houten meubels wel goed?

CetaBever Natuurlijk Effect is verrijkt met natuurlijke oliën, waardoor er een extreem mat effect ontstaat. CetaBever Meubellak Natuurlijk Effect is een lak die zeer kras- en stootvast is en goede bescherming tegen vlekken biedt. Dit product biedt daarmee duurzame bescherming voor jouw hout in huis.

3. Op welke houtsoorten kan ik CetaBever Meubellak Natuurlijk Effect aanbrengen?

CetaBever Meubellak Natuurlijk Effect kan op vrijwel elke houtsoort aangebracht worden.

 

CetaBever Vloer- & Parketlak Natuurlijk Effect

1. Mijn vloer en/of parket in huis heeft slijtplekken. Kan ik mijn vloer en/of parket behandelen met CetaBever Vloer- & Parketlak Natuurlijk Effect?

Ja, dat is mogelijk. Als de vloer of het parket veel slijtplekken heeft, dan kun je deze het best eerst helemaal kaal schuren. Vervolgens adviseren we om de vloer te ontvetten. Breng daarna CetaBever Vloer- & Parketlak Natuurlijk Effect aan. Het volgen van deze stappen zorgt voor het mooiste eindresultaat.

2. CetaBever Vloer- & Parketlak Natuurlijk Effect is extreem mat. Beschermt dit product mijn houten vloer en/of parket wel goed?

CetaBever Natuurlijk Effect is verrijkt met natuurlijke oliën, waardoor er een extreem mat effect ontstaat. CetaBever Vloer- & Parketlak Natuurlijk Effect is een lak die zeer kras- en slijtvast is en goede bescherming tegen vlekken biedt. Dit product biedt daarmee duurzame bescherming voor jouw houten vloer en/of parket.

3. Op welke houtsoorten kan ik CetaBever Meubellak Natuurlijk Effect aanbrengen?

CetaBever Vloer- & Parketlak Natuurlijk Effect kan op vrijwel elke houtsoort aangebracht worden.

 

CetaBever Trappenlak Natuurlijk Effect

1. Mijn trap in huis heeft slijtplekken. Kan ik deze trap behandelen met CetaBever Trappenlak Natuurlijk Effect?

Ja, dat is mogelijk. Als de trap veel slijtplekken heeft, dan kun je deze het best eerst helemaal kaal schuren. Vervolgens adviseren we om de trap te reinigen met Alabastine Verfreiniger en vervolgens te schuren en stofvrij te maken. Breng daarna CetaBever Trappenlak Natuurlijk Effect aan. Het volgen van deze stappen zorgt voor het mooiste eindresultaat.

2. CetaBever Trappenlak Natuurlijk Effect is extreem mat. Beschermt dit product mijn houten trap wel goed?

CetaBever Natuurlijk Effect is verrijkt met natuurlijke oliën, waardoor er een extreem mat effect ontstaat. CetaBever Trappenlak Natuurlijk Effect is een lak die zeer kras- en slijtvast is en goede bescherming tegen vlekken biedt. Dit product biedt daarmee duurzame bescherming voor jouw houten trap.

3. Op welke houtsoorten kan ik CetaBever Trappenlak Natuurlijk Effect aanbrengen?

CetaBever Trappenlak Natuurlijk Effect kan op vrijwel elke houtsoort aangebracht worden.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.