Cetabever Natuurlijk Effect

CETABEVER NATUURLIJK EFFECT BINNEN

Nieuw: CetaBever Natuurlijk Effect lak voor binnen


Je houten vloer, meubel of trap langdurig beschermen mét behoud van de natuurlijke uitstraling van het hout? Dit kan vanaf nu, namelijk met het innovatieve product CetaBever Natuurlijk Effect lak voor binnen.

Houd hout hout met CetaBever Natuurlijk Effect
CetaBever Natuurlijk Effect is verrijkt met natuurlijke oliën, waardoor er een natuurlijk mat effect ontstaat. Daarbij biedt CetaBever Natuurlijk Effect optimale bescherming. Kortom, optimale bescherming mét behoud van de natuurlijke uitstraling van het hout. 

Drie varianten in drie kleuren
CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is er in Meubellak, Vloer- & Parketlak en Trappenlak. Alle drie de varianten zijn beschikbaar in Natuurlijk Blank, Natuurlijk White wash en Natuurlijk Brown wash. De producten zorgen aan de ene kant voor jarenlange bescherming en laten aan de andere kant hout wel echt hout zijn.

Alle producten zijn in alle bouwmarkten verkrijgbaar.

Cetabever Natuurlijk Effect tester

CetaBever Natuurlijk Effect tester

CetaBever Natuurlijk Effect voor binnen is een lak verrijkt met oliën voor een natuurlijk mat effect. De CetaBever tester is een mini-rolletje waarmee je de glansgraad en natuurlijke kleur van CetaBever Natuurlijk Effect lak thuis kunt uitproberen. Je hebt keuze uit verschillende kleuren uit de CetaBever Natuurlijk Effect collectie voor binnen, namelijk Natuurlijk Blank, Natuurlijk White wash en Natuurlijk Brown wash.

Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.